Resultaten voor klachten

 
klachten
 
Hoe kan ik een klacht indienen?
Lees in hoofdlijnen wat wij met uw klacht doen als u deze hebt ingediend op Ik heb een klacht ingediend, wat gebeurt er nu? Hebt u een klacht over de Uitvoeringsorganisatie Herstel Kinderopvangtoeslag? Lees op Klacht indienen hoe u hiervoor contact met ons op kunt nemen.
ladyrijles.nl
Klachten Pro Persona.
Klachten Algemene informatie over de hoorzitting Jeugd Klachten Algemene informatie over de hoorzitting Wvggz Klachten Heeft u een klacht? Laat het ons weten! Datum laatste aanpassing: 23-06-2021. Over Pro Persona Nieuws Voor de pers Research Magazine Werken, leren of stage lopen Even voorstellen.
rijschoolaqua.nl
Klachten Regio Gooi en Vechtstreek. LOGO_RegioGV_RGB.
Op het ingevulde e-mailadres ontvangt u een bevestiging van uw klacht. U belt met de klachtenfunctionaris van Regio Gooi en Vechtstreek via het centrale nummer van de Regio: 035 692 64 44. U richt uw schriftelijke klacht aan.: Regio Gooi en Vechtstreek, Antwoordnummer 569, 1400 VB Bussum.
seopageoptimizer.nl
Klachten - GGD Amsterdam.
Klachten kunnen ook namens iemand anders worden ingediend. Bijvoorbeeld voor minderjarigen, mensen met dementie of iemand die overleden is. Als u moeite heeft uw klacht helder en duidelijk op schrift te zetten, kunt u de klachtenfunctionaris van de GGD om hulp vragen.
Ervaring delen: tips, complimenten en klachten - Máxima MC. Hoog contrast. Zoek. menu. sluiten. Hoog contrast. Zoek. Zoek. sluiten.
Ervaring delen: tips, complimenten en klachten. Ervaring delen: tips, complimenten en klachten. Máxima MC wil u de beste zorg geven. We vinden het daarom ook erg belangrijk wat u als patiënt vindt van de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van MMC.
Klachten patiëntenvoorlichting Spaarne Gasthuis.
Tips en complimenten. Onduidelijkheden, problemen of klachten bespreekt u met de betrokkene of op de betrokken afdeling. Soms lost u samen een klacht of probleem op. Lukt dat niet dan heeft het Spaarne Gasthuis een klachtenregeling. Twijfelt u of u een klacht wilt indienen?
Klachten Ziektes Apotheek.nl.
Wijzig cookie instellingen. Vind een apotheek. Heeft u een vraag? Dan raden wij u aan naar uw eigen apotheek te gaan. Zoek op postcode, plaats of naam. Apotheek.nl is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie.
Behandeling van klachten door de AP Autoriteit Persoonsgegevens.
Dit betekent dat de AP alle tips en klachten bekijkt en inhoudelijk beoordeelt. Bij een tip krijgt u geen reactie op wat wij met uw tip hebben gedaan. Bij een klacht krijgt u wel een reactie. Hieronder vindt u informatie over hoe de AP klachten behandelt.

Contacteer ons